Pepe nu îi face cadouri Ralucăi! Soţia l-a avertizat de 8 martie

+2 click pentru
galerie

Vă vine să credeţi sau nu, de 8 Martie, se pare că Pepe nu i-a cumpărat niciun cadou soţiei sale. Motivul vă va lăsa mască!

Raluca, soţia lui Pepe, a fost nevoită să-şi cumpere singură cadou de 8 martie, întrucât artistul nu i-a cumpărat nimic.

"M-am trezit după ea. Eu consider că nu doar de 1 sau de 8 martie sau de Valentine's Day trebuie să-i faci cadou soţiei, iubitei. Consider că trebuie să te comporţi frumos şi să ai surprize pentru partenerul tău de viaţă aproape zilnic (...) Şi-a comandat ea foarte multe chestii de pe net", a explicat Pepe.

Febra cumpărăturilor se pare că l-a cuprins pe artist, dar nu şi pentru soţia lui. Artistul a avut o sesiune de shopping, dar nu a inclus-o şi pe Raluca în planurile lui.

"Efectiv, singura mea zi liberă a fost ieri. Toată săptămâna am avut evenimente zi de zi şi ieri am zis... gata, mă duc la cumpărărturi pentru mama pentru soacra, pentru Raluca, sor-mea, pentru toate femeile din familie şi femeile importante din viaţa mea şi... n-am scăpat de ea. Raluca voia să vină ea cu mine.  I-am zis... măi, vreau şi eu să mă duc să-ţi cumpăr un cadou. Lasă-mă. Cică... nu-mi cumperi niciun cadou, mi-am găsit eu ce să-mi cumpăr. Bine, ok", a povestit artistul.

A.C.

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews