Pepe nu îi face cadouri Ralucăi! Soţia l-a avertizat de 8 martie

+2 click pentru
galerie

Vă vine să credeţi sau nu, de 8 Martie, se pare că Pepe nu i-a cumpărat niciun cadou soţiei sale. Motivul vă va lăsa mască!

Raluca, soţia lui Pepe, a fost nevoită să-şi cumpere singură cadou de 8 martie, întrucât artistul nu i-a cumpărat nimic.

"M-am trezit după ea. Eu consider că nu doar de 1 sau de 8 martie sau de Valentine's Day trebuie să-i faci cadou soţiei, iubitei. Consider că trebuie să te comporţi frumos şi să ai surprize pentru partenerul tău de viaţă aproape zilnic (...) Şi-a comandat ea foarte multe chestii de pe net", a explicat Pepe.

Febra cumpărăturilor se pare că l-a cuprins pe artist, dar nu şi pentru soţia lui. Artistul a avut o sesiune de shopping, dar nu a inclus-o şi pe Raluca în planurile lui.

"Efectiv, singura mea zi liberă a fost ieri. Toată săptămâna am avut evenimente zi de zi şi ieri am zis... gata, mă duc la cumpărărturi pentru mama pentru soacra, pentru Raluca, sor-mea, pentru toate femeile din familie şi femeile importante din viaţa mea şi... n-am scăpat de ea. Raluca voia să vină ea cu mine.  I-am zis... măi, vreau şi eu să mă duc să-ţi cumpăr un cadou. Lasă-mă. Cică... nu-mi cumperi niciun cadou, mi-am găsit eu ce să-mi cumpăr. Bine, ok", a povestit artistul.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews