Periculos de incitant: Jocul erotic care face tot mai multe victime. Mare grijă când îl practici!

 

Cel mai probabil ai auzit deja de tot felul de bizarerii sexuale prin care unii adulți își satisfac cele mai ascunse fantezii erotice.

Un fetiș extrem de periculos și chiar fatal este asfixiofilia.

Asfixiofilia înseamnă placerea de a fi strangulat în timpul actului sexual. Acest fetiș este extrem de periculos, fiind un comportament sexual extrem care constă în privarea creierului de oxigen prin asfixiere pentru obținerea plăcerii sexuale.  Deși, de cele mai multe ori se practică în cuplu, există și persoane care practică asfixierea autoerotică, în acest caz experiența fiind una mult mai periculoasă.

Asfixierea autoerotică omoară sute de oameni în fiecare an. Unele persoane au fantezii mai ciudate, simțind plăcere când se auto-strangulează. Se pare că majoritatea celor cărora le este fatală această practică sunt baăbații. Ei sunt iubitori de jocuri erotice de mare risc. Fetișul are rolul de a intensifica plăcerea orgasmului.

Chiar dacă această practică erotică nu este de cele mai multe ori fatală, totuși are consecințe grave. Lipsa oxigenului în creier duce la leziuni permanente ale țesuturilor cerebrale. În funcție de modul în care persoana în cauză încearcă să se sufoce se pot produce leziuni la nivelul gâtului, traheei sau esofagului.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate