Poartă săculeţul ăsta la gât şi viaţa ta se va schimba! Motivele pentru care mulţi o fac deja

 

Un obicei ciudat al unor oameni dezvăluit recent a făcut înconjurul lumii. Unii oameni dorm cu un săculeţ la piept pentru un motiv nebănuit.

Conform Natural Health Magazine, ingredientul care se află în săculeţ poate fi luat chiar şi în deplasări sau vacanţe. În cazuri de urgenţă, acest truc s-a dovedit a fi unul eficient.

Pentru a evita multe probleme ce pot interveni, este foarte bine să purtăm la gât un săculeţ cu camfor. Camforul este o substanţă albă, cristalină, extrasă din lemn de dafin. Din acest ingredient se fabrică multe uleiuri, săpunuri, creme şi are beneficii puternice asupra sănătăţii.

Printre beneficii se numără:

  • îmbunătăţirea circulaţiei
  • ajută problemele respiratorii
  • e bun ca pansament digestiv
  • accelerează digestia şi metabolismul


IMPORTANT: Săculeţul ar trebui să stea în dreptul pieptului.

În cazul în care ideea de săculeţ nu îţi convine, în cazul în care ai probleme cu respiraţia, ar trebui să iei măsuri astfel: umple un recipient cu apă fierbinte şi pune bucata de camfor până ce se topeşte. Inhalează vaporii în timp ce ai capul acoperit cu un prosop. Căile respiratorii şi plămânii ţi se vor curăţa.


A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate