Postul te poate îmbolnăvi! Ce alimente nu trebuie să cumperi niciodată în această perioadă

 

A început Postul Paştelui, iar credincioşii nu vor mai manca timp de 40 de zile niciun aliment de origine animală. Cei mai mulţi cred că este foarte bine pentru organismul uman să ia din când în când o pauză de la carne, lactate şi oua, dar specialiştii trag un semnal de alarmă.

Există şi alimente de post extrem de periculoase. Nutriţionistul Cristi Mărgărit a explicat în detaliu de ce alimente ar trebui să ne ferim în Postul Paştelui.

"În pricipiu ar trebui să evităm orice aliment care are o listă lungă de ingrediente şi scrie pe el "de post", tot ce înseamnă imitaţii de carne, conserve, toate aceste produse. E bine să evităm făina albă, covrigi. Organismul are nevoie de proteine, grăsimi sănătoase.  Trebuie să evităm cartofii prăjiţi, trebuie să facem un cartof copt, sau fiert. Dar rămân atâtea legume, cereale, fructe. Mămăliga este de asemenea foarte sănătoasă," a spus Cristi Mărgărit, la Antena Stars.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialul video de mai sus!

Foto: sansanews.ro

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews