Povești penibile din timpul sexului: ”Am încercat s-o facem. Donasem sânge în ziua aia”

 

Urmează o săptămână plină de căldură, vacanțe, povești noi, și multă muncă! Pentru asta, noi destindem atmosfera cu episodul săptămânal: povești penibile din timpul sexului.

"Am vrut să fac dragoste cu un tip care, când am ajuns la scena acțiunii, mi-a zis să îmi torn ulei de bebeluș pe mine. Fiind naivă și tânără, am turnat toată sticla pe mine și pe patul meu. La început am fost prea alunecoși ca să facem sex, abia după o oră ne-am intrat în ritm, chiar înainte ca el să se întoarcă pe partea cealaltă și să adoarmă de oboseală”

”Eram în timpul liceului și eu cu prietena mea am decis să o facem pentru prima oară. Donasem sânge în ziua aia. A fost un total eșec”

”O prietenă bună a vrut să o facă pentru prima oară cu iubitul ei la un banchet din liceu. Ea și el (acum soț și soție) au așteptat până la sfârșitul liceului să facă dragoste pentru că voiau să fie ceva special. La petrecere au intrat în cameră după câteva băuturi și după zece minute o văd pe ea fugând și întrebându-mă dacă pot s-o duc la spital. Am mers cu ea și aparent, încercase să își pună un prezervativ pe gură ca să fie sexy, dar a ajuns să-l înghită și a rămas cu el în gât. După ce am ajuns la spital doctorii au rezolvat totul, dar e încă o poveste bună de spus”

”O domnișoară aici. Am tras un vânt cam gălăgios când o făceam cu prietenul meu. Mi-a zis că l-a gâdilat”

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate