Primii dinţi de lapte căzuţi, comori de aur! Mamele care şi-au salvat copiii de la moarte cu ei

 

Deşi pentru mulţi e doar o amintire, dinţii de lapte căzuţi au o menire mult mai amplă decât cea pe care tradiţia o dă.

Păstrarea dinţilor de lapte căzuţi este un eveniment memorabil din copilărie. Dacă unii îi păstrează pentru Zâna Măseluţă, alţii îi aruncă pe casă. Totuşi, mai există şi categoria oamenilor care îi păstrează ca amintire pentru a se amuza din când în când. Conform secretele.com, obiceiul de a păstra primii dinţi de lapte căzuţi este unul ce ar trebui să fie păstrat cu stricteţe.

Ultimele studii arată că dinţii de lapte conţin un material genetic aparte care poate fi folosit la nevoie pentru vindecarea unor boli grave. Dinţii de lapte conţin celule stem care pot regenera neuroni, ţesuturi osoase, ţesuturi cartilaginoase şi chiar şi o serie de celule ale muşchiului cardiac.

Aceste celule pot fi folosite oricând în urma îmbolnăvirii la orice etapă a vieţii. Celulele stem prelevate la vârsta copilăriei fragede pot fi folosite pentru vindecarea leucemiei sau a bolii Hodkin.

Primul dinte de lapte al copilului trebuie congelat în condiţii speciale în interval de maximum 48 de ore de la căderea acestuia.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest