Profită de ea cât mai poţi! Îţi va fi greu să te desparţi de slănina cu ceapă după ce vei citi asta

 

Slănina cu ceapă este predominant consumată pe timpul iernii. Cum viscolul va mai veni poate doar de câteva ori şi vremea se va încălzi repejor, aşadar, slănina nu va mai sta mult pe mesele noastre.

Conform secretele.com, slănina cu ceapă, pe cât de nesănătoasă ar părea, pe atât de mult vei fi surprins de ce se întâmplă dacă consumi acest produs în mod regulat.

Cantităţile mici sunt utile inimii şi vaselor de sânge, sprijinind tonusul vascular.

În cazul fumătorilor, consumul de slănină le întăreşte sistemul imunitar şi previne oxidarea. De asemenea, pagubele produse de ţigări se reduc.

Intoxicarea alcoolică este şi ea stopată de consumul de slănină, întrucât acoperă stomacul cu grăsime şi creează un pansament gastric natural ce previne absorbţia rapidă de alcool.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate