Puiul, vinovat de epidemia de obezitate? Se prăbuşeşte încă un mit!

 

Atunci când începem o dietă aruncăm tot din frigider şi dăm o fugă în supermarket pentru a cumpăra alimentele care ne ajută să scădem în greutate. De obicei, primul pas este să înlocuim carnea de porc cu cea de pui.

Dar să fie asta alegerea potrivita sau de fapt riscăm să ne îngrăşăm şi mai mult? Specialiştii ne dau o veste îngrijorătoare şi surprinzătoare în acelaşi timp.

Puiul ar putea fi responsabil pentru epidemia de obezitate.Cele mai recente studii arată că acesta nu este cea mai bună opţiune când vine vorba de tipul de carne aleasă în regimul alimentar.

Într-adevăr, este bogat în proteine şi conţine mai puţine grăsime, dar asta este valabil doar pentru carnea provenită de la păsările crescute natural, nu cele supraîngrăşate cu diverse substanţe în industria avicolă. Puii cumpăraţi din comerţ conţin aşa-numită genă a obezităţii care predispune organismul uman la îngrăşare. Acest tip de carne duce la creşterea în greutate dacă este combinat cu alte alimente nu tocmai bune pentru siluetă.

Foto: Hepta

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews