Puzzle-ul pe care doar 3 oameni din 20 au reușit să-l rezolve! Tu știi?

 

Dacă ți-a plăcut matematica în copilărie, acesta este un test pentru tine! Pune-ți mintea la contribuție și vezi ce-ți iese.

Imaginea pe care o privești a stârnit discuții îndelungi între sute de adulți în mediul online. Dacă în trecut aveai grupul tău de matematicieni sau încă ții legătura cu colegii de liceu, acesta este momentul oportun să pornești o conversație ca ”pe vremuri”.

Tot ce trebuie să faci este să afli ”necunoscutul” în ecuațiile din imagine și bineînțeles, după asta, să afli care este rezultatul celor trei elemente din ultima ecuație. Succes!

 

Răspunsul se află mai jos, dă scroll cu grijă pentru a-l afla!

 

 

 

 

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate