Raluca Macovei, decizie fără precedent în DRAGOSTE: "Există un om special în viaţa mea"

În dragoste şi în război totul e permis, iar pentru a avea noroc la acest capitol, Raluca Macovei a luat o decizie uimitoare. A decis să renunţe la religia ortodoxă pentru a se converti la o altă religie.

Intrată în direct prin telefon în emisiunea "Star Magazin", Raluca Macovei a vrut să clarifice situaţia şi viziunea ei despre religie. În acelaşi timp, vedeta a explicat de ce s-a retras în lumina reflectoarelor în ultima vreme.

"Eu sunt creştină, creştină rămân. Cred în Dumnezeu foarte mult. Când am fost botezaţi am fost botezaţi după religia părinţilor. Schimbarea religiei nu ar fi o problemă dacă aş vrea s-o fac. Am avut timp să meditez foarte mult. Eu la un moment dat am vrut să fiu catolică. A te documenta nu înseamnă că-l mânii pe Dumnezeu. Este doar o formă de a spune. Şi budismul m-a atras la un moment dat, am citit foarte mult. Am zis să mă las de... Kaballa studiază bariera dintre lumea noastră şi ce se întâmplă sus. Vreau să mă concentrez mai mult asupra mea, să învăţ mai multe limbi străine... Cred că un om deştept face mult mai mult decât un om monden care nu are nimic în cap. Am noroc şi în dragoste. Aş vrea să-mi schimb norocul, să fie puţin mai în bine. Am început să citesc şi foarte mult despre feng shui, care sunt icoanele care-ţi pot aduce noroc... Asta nu înseamnă vrăjitorie. N-am iubit, sau nu ştiu ce să zic la întrebarea asta. Am noroc în dragoste la fel, pot să aleg, am de unde alege, dar nu e o prioritate la mine. Pot spune că există cineva în viaţa mea, un om special", a mărturisit Raluca Macovei.

De-a lungul timpului, Raluca a fost curtată de bărbați care mai de care mai celebri, fotbaliști și cântăreți, dar, din păcate pentru ea, niciuna dintre relațiile cu pricina nu au durat prea mult, bruneta fiind, conform spuselor sale, în căutarea unui bărbat care să i se potrivească ca ”o mănușă”.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews