LUNI, 20 IANUARIE 2014

Război între asistentele păcătoase! Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu şi-au adresat cuvinte grele

Deşi în platoul emisiunii "Un show păcătos" cele două par cele mai bune prietene, iată că în viaţa reală lucrurile nu stau aşa

Un astfel de incident a fost filmat de echipa emisiunii "Asistentele". Cele două au început să se certe în aeroport, înainte de a pleca în Italia pentru a dansa într-un club de noapte, iar mărul discordiei a fost.... bagajul Loredanei! Aceasta a fost acuzată de roşcata ca a exagerat cu parfumurile şi cremele pe care şi le-a luat, deşi cele două urmau să stea doar o zi plecate din ţară. "E vina mea că ţi-ai luat o mie de creme? Aşa faci mereu! De fiecare dată îmi reproşezi ceva! Ce înseamnă asta?", i-a reproşat Ana.

Problema a fost rezolvată simplu vameşii i-au confiscat cremele blondinei! "M-am enervat foarte tare! După ce că eram foarte obosită, nedormită şi deloc în apele mele, mi-au mai oprit şi cremele! Am stat tot timpul supărată şi m-am certat şi cu Ana", a spus Lore.

COMENTARII

ASISTENTELE

Ana Maria Mocanu a demonstrat! Cum arătă asistenta însărcinată?

acum 17 ore

Ana Mocanu şi Loredana Chivu sunt două dintre cele mai dorite femei din România. Chiar dacă astăzi încing fanteziile bărbaţilor prin dansurile lor lascive, fetele visează la momentul în care vor deveni mămici. Astfel, roşcata le-a arătat prietenilor cum i-ar sta cu burtică de gravidă.

ASISTENTELE

Loredana Chivu este în depresie! Asistenta păcătoasă urmează un tratament periculos care i-a afectat sistemul nervos!

acum 18 ore

Loredana Chivu se confruntă cu o problemă de sănătate destul de gravă. Blonda a mărturisit că pentru a putea face față programului încărcat și pentru a putea dormi în reprize de câteva ore în funcție de cum îi permite timpul, a fost nevoită să recurgă la un tratament care a avut și efecte adverse. Asistenta "păcătoasă" folosește niște picături care i-au afectat sistemul nervos și care au băgat-o în depresie.

ASISTENTELE

Ana Maria Mocanu are o sinceritate debordantă! Ce dimensiuni avea bărbăția fostului ei iubit?

acum 19 ore

Ana Mocanu a avut probleme în aeroport înainte de călătoria în Italia. Asistenta "păcătoasă" a trebuit să achite o suprataxă de 40 de euro pentru că bagajul ei de mână a depăşit cu 3 cm dimensiunea impusă de aeroport, de 20 de cm. Iritată, roşcata s-a arătat dezamăgită şi a spus că până şi bărbăţia fostului ei iubit era mai mare.

ASISTENTELE

Bombă! Asistentele păcătoase și matematică sunt ca "baba și mitraliera"!

acum 19 ore

Loredana Chivu și Ana Maria Mocanu se pregăteau să plece în Italia așa că s-au grăbit cu bagajele pregătite spre aeroport. Odată ajunse acolo, ce să vezi un tinerel le observă și abordează. Întrebarea lui le-a băgat în ceață pe asistentele păcătoase: "Care este Teoria lui Pitagora?". Au venit răspunsurile fetelor, care au fost de-a dreptul amuzante!

ASISTENTELE

Ce fac asistentele păcătoase când cred că nu le vede nimeni? Se pipăie pe sâni!

acum 6 zile

Nu degeaba se numesc asistente păcătoase. Ana Maria Mocanu și Loredana Chivu au fost surprinse într-un moment în care, credeau ele, nu le vedea nimeni. Ana o pipăia de zor pe Loredana, pentru a verifica dacă îi bate inima prea tare.

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Asistentele
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!