Remedii pentru arsurile la stomac. Fă asta şi scapi de disconfort

 

Viaţa modernă ne-a condamnat la un stil de viaţă nesănătos care poate cauza diferite probleme de sănătate. Mâncăm când şi ce apucăm, nu ne gândim dacă ceea ce ingerăm ne face bine sau rău şi, în ultima perioadă, tot mai mulţi oameni suferă de esofagită, gastrită, inflamatia intestinului subţire, ulcerele gastrice sau intestinale care, de mute ori, pot provoca o senzaţie de arsură la întâlnirea esofagului cu stomacul.

Cum să scapi de arsuri? Ei bine, începi prin a mânca încet, mestecă mâncarea bine, stai aşezat la masă atunci când serveşti  masa şi consumă alimente cât mai puţin procesate. De asemenea, ar fi bine să renunţi la alcool şi tutun, o perioadă, până scapi de arsurile la stomac.

Există câteva alimente care fac bine într-o astfel de situaţie, aşa că încearcă să ai o alimentaţie bazată pe consumul de morcovi, varza, fenicul, mere, urzică, mentă, cartofi, cimbru. Potrivit secretele.com, migdalele sunt excelente pentru calmarea arsurilor la stomac şi neutralizeaza acidul din stomac la aproximativ 30 de minute după consum.

Consumate pe perioade mai lungi de timp, ele pot chiar rezolva definitiv problemele de aciditate şi pot preintampina reapariţia lor.

Foto: Hepta

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews