Rețeta care îți va lăsa gura apă! Burger PANE cu cașcaval "SURPRIZĂ"

 

Dacă nu ai mai păcălit de mult timp dieta și alimentația sănătoasă, sau pur și simplu vrei să încerci ceva nou, noi avem cel mai bun burger de împărțit cu tine!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ingrediente
CHIPSURI:

  • cartofi
  • 1 lingură de oțet alb
  • 4 căni de ulei vegetal
  • 1 linguriță de sare

SOS:

  • 1/4 cană de maioneză
  • 1 linguriță de suc de murături
  • 1 linguriță de castraveți murați mărunțiți
  • 2 lingurițe de ketchup
  • 1 linguriță de muștar
  • 1/4 linguriță boia/paprika
  • 1/4 linguriță de pudră de ceapă
  • 1/4 linguriță de pudră de usturoi
  • 1/2 linguriță de frunze de pătrunjel mărunțite

BURGER:

  • 4 felii de cașcaval (se recomandă 2 tipuri de cașcaval/brânză)
  • 700g de carne tocată
  • 1 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță pudră de ceapă
  • 1/2 linguriță de sos Worcestershire (sau barbecue)
  • 1/4 linguriță de piper negru
  • roșii, chifle și frunze de salată pentru servire

Mod de preparare
CHIPSURI

  • Taie cartofii în felii foarte subțiri și pune-i într-un bol cu oțetul și puțină apă rece
  • Scurge cartofii și lasă-i la uscat pentru 30 de minute
  • Prăjește-i în ulei până ce devin aurii
  • Transferă chipsurile pe o tavă cu prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei

SOS
Într-un bol mic amestecă toate ingredientele și pune-l deoparte.

BURGER

  • Pune câte 2 felii din tipurile diferite de brânză pe care le-ai ales și pune-le deoparte
  • Pune carnea tocată într-un bol și amestec-o adăugând sarea, pudra de ceapă, piperul și sosul Worcestershire. Amestecă până ce crezi că toate s-au distribuit uniform.
  • Divizează în porții egale: ține minte că un burger ar trebui să aibă două porții de carne
  • Pune bucata de brânză în mijlocul unei porții de carne apoi așază cealaltă bucată de carne peste și unește marginile
  • Preîncălzește aragazul la temperatură medie și gătește fiecare porție mare de carne câte patru minute pe fiecare parte înainte de servire
  • Pentru a asambla burgerul, pune pe partea de jos a chiflei sosul preparat mai devreme, adaugă salată, apoi porția de burger. Deasupra cărnii pune roșii feliate și o mână de chipsurile pe care le ai preparate. Adaugă chifla capac și, poftă bună!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest