Dacă te-ai gândit să încerci un stil de viață vegetarian, dar ești un gurmand convins și niciun gust ”verde” nu te convinge, rețeta asta e posibil să spargă gheața!
articolul continua dupa recomandari
Orezul cu ciuperci la cuptor este o idee foarte bună pentru o zi în care orice alt fel de mâncare ți se pare prea plictisitor sau complicat.
Timp de preparare (aprox.): 40 minute
Ingrediente:
- 500g orez
- 2 ouă
- 250g cașcaval
- 500g ciuperci
- 2 cepe
- sare și piper
Mod de preparare:
1. Fierbe orezul în apă sărată
2. Feliază ciupercile și decojește cepele, tăiându-le cubulețe
3. Trage la tigaie ceapa, apoi adaugă ciupercile și așteaptă să se înmoaie
4. Rade jumătate din cașcaval pe cele mai mari găuri ale răzătorii și amestecă-l cu orezul
5. Unge o tavă de cuptor cu unt, adaugă jumătate din orez, pune ceapa și ciupercile, apoi adaugă cealaltă jumătate de orez. Rade cealaltă jumătate de cașcaval peste tot amestecul și pune câteva felii de ciuperci pe deasupra
6. Lasă amestecul să se coacă la 15 minute
Poftă bună!
A.C.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc