Rețetă stir & fry de tăiței Vernicelli! Varianta din Singapore, gata acasă în 30 de minute

 

Rețeta de stir and fry servită la restaurantele din Singapore cu tăiței Vernicelli este un întreg fenomen acum! Acest preparat gustos se prepară în doar 30 de minute iar gustul este de milioane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ai nevoie de:

  • 200g tăiței de vernicelli (sau orice tăiței chinezești)
  • legume mărunțite la alegere
  • 1 lingură de pudră de curry
  • 1/4 linguriță de ghimbir măcinat
  • 1/4 linguriță pudră de usturoi
  • 1/2 linguriță de turmeric
  • 1 linguriță de ulei (la alegere de măsline sau floarea soarelui)
  • brânză tofu (cantitate după gust) marinată în: 1 lingură de sos de soia, 1 lingură de îndulcitor lichid și jumătate de lingură de paprika sau piper

Mod de preparare:
1. Se pun tăițeii la înmuiat cu o oră înainte de preparare
2. Într-un bol separat se pun ingredientele pentru marinat și se adaugă bucățile de brânză tofu. Se amestecă bine pentru a se pătrunde cu sosul preparat și se lasă la o parte
3. Se mărunțesc legumele selectate: poți folosi ardei gras, morcov tăiat fâșii, ciuperci și ceapă verde
4. Când ți-ai pregătit toate ingredientele, pune puțin ulei în tigaie și lasă brânza tofu pe foc
5. Adaugă ardeiul gras și ciupercile. Când se înmoaie ești gata să treci la pasul următor
6. Adaugă morcovul, după care presară condimentele și amestecă
7. Când totul se mai înmoaie, adaugă tăițeii scurși de apă și amestecă
8. Când legumele devin fragede iar tăițeii sunt destul de moi, poți opri aragazul și servi porțiile

Poftă bună!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest