Să ai copii sau să ai o casă curată? Acest clip îţi va da CHEIA către amândouă!

 

Să ai copii mici, dar să ţii la curăţenie, e cu adevărat o bătaie de cap. Un vlog pentru mămici dezvăluie câteva trucuri ce-ţi vor face viaţa de mămică mult mai simplă.

Dacă îi privezi pe cei mici de la joacă, te vei simţi o mamă rea, iar dacă le dai liber, vei curăţa mult sau chiar vei avea parte de "surprize" iremediabile.

O tavă şi hârtie pentru brioşe e o idee perfectă pentru a-ţi face copilul să păstreze ordinea printre micile jucării care de obicei sfârşesc în talpa noastră, uitate pe covor.

De asemenea, cariocile care nu mai funcţionează pot deveni cu uşurinţă nişte culori de apă, dacă le bagi vârfurile în borcăneel cu apă.

Dacă copilul tău are probleme cu foarfecele, dar vrei să-l înveţi să le folosească, desenează-i o faţă zâmbitoare pe unghia de la degetul mare. Aşa va şti în ce direcţie să bage degeţelele.

În cazul în care copilul tău a împrăştiat sclipici peste tot, poţi să-l aduni cu o rola de adunat scame.

Unul dintre cele mai ingenioase trucuri, este acela de a pune o folie de plastic pe masa pe care copilul tău pictează şi simpla îndepărtare a acesteia va da impresia că nimic nu s-a întâmplat.

Atunci când micuţii exagerează cu lipiciul, îmbibă un burete şi pune-l într-o cutie de plastic. Învaţă-i să pună de fiecare dată hârtia pe burete şi să apese puţin pentru a lua o cantitate mai mică de lipici.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews