Sânziana Buruiană, în febra pregătirilor pentru botez! Cu ce vrea să le ia ochii invitaţilor

+2 click pentru
galerie

Sânziana Buruiană a îmbrăţişat cu drag cea mai frumoasă meserie, cea de mamă, şi se bucură de fiecare clipă petrecută alături de fetiţa ei. Acum, vedeta se pregăteşte pentru botezul celei mici, iar blondina a spus deja primele detalii.

Sânziana Buruiană este în al nouă-lea cer de când a devenit mămică! Deja au trecut două luni de când vedeta şi-a ţinut fetiţa în braţe pentru prima dată, iar acum Sânzi şi soţul ei vor da startul pregătirilor pentru creştinarea micuţei. 

"Acum o să începem pregătirile pentru că mai avem timp. Abia după postul Paştelui o să facem botezul, deci ar mai fi ceva timp să ne pregătim. O să am un candy bar, vreau să fie aşa ca o poveste cu zâne, ceva specific pentru copii, va avea şi ea patru luni şi chiar poate să stea cât mai mult să se uite la spectacol. Îmi doresc ceva în aer liber. Dacă la nuntă nu s-a putut pentru că era luna octombrie, acum chiar îmi doresc să  se desfăşoare cât mai mult în aer liber. Şi la botez cred că aranjamentele vor fi tot ceva în alb cu roz să ne asortăm," a spus Sânziana Buruiană, la Antena Stars.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews