S-au dus vremurile când făcea show la TV, acum s-a făcut fată de casă! Adevărul despre trecutul amoros al Danei Roba

 
+2 click pentru
galerie

Nebănuite sunt căile Domnului! Şi se pare că Dana Roba a descoperit-o pe una dintre ele. Fosta amantă a lui Nicolae Guţă a renunţat la viata desfrânată şi a luat calea credinţei. Dacă în trecut era protagonista scandalurilor în platourile tv, acum este 'Roaba lui Dumnezeu'.

Cu o înfăţisare nouă şi o atitudine departe de cea provocatoare şi sexy pe care le afişa în trecut, Dana Roba pare altă persoană. Să ne amintim, că în 2013 inima ei bătea mai tare pentru Regele Guţă şi astfel, Dana Roba îşi făcea debutul în showbiz, printr-un scandal de zile mari.

Relaţie cu Nicolae Guţă a înfuriat-o peste măsură pe Narcisa. Cele două s-au bătut la propriu pentru inima artistului.Focoasa brunetă a profitat din plin de atuurile fizice, ba chiar a acceptat să fie filmată aproape goală, în speranţa că va reuşi să-l ispitească îndeajuns pe Guţă, încât să o lase pe Narcisa. Însă, războinica Narcisa a câştigat. Atunci Dana scotea un alt as din mâneca pentru că spunea ea se simţea prea jignită de nonşalanţa cu care a fost părăsită.Deşi se îndrăgostise de manelist atât de mult, încât a vrut chiar să-i aducă pe lume un copil.

Când s-a văzut cu buza umflată, Dana a început să dea în vileag toată relaţia ei cu Nicolae Guţă.Focoasa brunetă spunea că este un prefacut şi că nici moartea lui Samir, fratele lui, nu l-a afectat atât de mult.În noaptea în care fratele acestuia murise, Guţă în loc să-l privegheze facea amor cu ea la hotel.Aceste dezvăluiri i-au făcut să se aibă mai ceva ca şoarecele şi pisica.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews