S-au împlinit 7 ani de la moartea lui Ion Dolănescu! Imagini de la slujba de pomenire! Fiul lui, Ionuţ, şi Maria Ciobanu, declaraţii emoţionante

+2 click pentru
galerie

Au trecut şapte ani de când regele muzicii populare, Ion Dolănescu nu mai este printre noi! Astăzi, familia şi apropiaţii au participat la o slujbă de pomenire.

Maria Ciobanu a venit la slujba de pomenire de 7 ani de la moartea artistului însoţită de fiul ei, Ionuţ Dolănescu. Cei doi au făcut câteva declaraţii la ieşirea din biserică, iar Ionuţ a făcut o mărturisire pe care nu a mai spus-o până acum.

"Dumnezeu să-l odihnească în pace. Tot poporul care l-a iubit sigur că îi duce dorul şi cred că se roagă pentru sufletul lui să-l odihnească Dumnezeu în pace. Ne rugăm la Dumnezeu să ne ajute să trecem peste toate supărările şi tristeţile. Noi am fost despărţiţi, eu am familia mea. Tot timpul îi aprind lumânări, este tatăl copilului meu, a fost şi mă rog ca Dumnezeu să-l Odihnească în pace. Îmi amintesc succesul nostru care a fost enorm şi îi mulţumim  publicului," a spus Maria Ciobanu, la Antena Stars.

"E trist să nu-l mai avem printre noi, îi simt lipsa, datorită lui sunt ceea ce sunt astăzi şi cred că cu toţii îi simţim lipsa. Viaţa este mai săracă fără Ion Dolănescu, fără vocea lui caldă. El nu a fost numai un mare cântăreţ, a fost şi un mare compozitor. S-a stins la o vârstă nu foarte înaintată, la 65 de ani. E trist că nu a apucat să-şi cunoască nepoţii, mai ales că pe mine mă întreba mereu de ce nu fac un copil," a spus Ionuţ Dolănescu.

Urmăriţi declaraţiile celor doi în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews