Se poate şi aşa! Un produs românesc, lăudat de New York Times!

 

Credeţi sau nu, iată că străinii ne mai şi laudă! Unul dintre ei este Seth sau "Frugal Traveler" care călătoreşte în toată lumea cu un buget redus şi îşi povesteşte aventurile pe site-ul celebrului ziar american

Seth a a vizitat recent Transilvania, reuşind să evite raportarea la Dracula. A cutreierat Brașovul, Sighișoara, Biertan, Copșa Mare, Castelul Bran și Peleșul și s-a arătat încântat în mod special de Sighișoara și Castelul Peleș, dar și de produsele culinare locale, printre care ciorba de burtă. "Dacă a fost vreodată un fel de mâncare creat pentru refacerea puterilor după schi, acesta este ciorba de burtă românească, o supă bogată, omniprezentă și ieftină", scrie Seth Kugel.

Şi despre Sighişoara, are numai vorbe de laudă: "Sighișoara este cu adevărat un oraș medieval viu. Casele, datând din secolele XVI-XVIII, sunt în mare parte încă locuite. Când m-am oprit într-un loc numit Medieval Cafe pentru o băutură caldă de iarnă din coacăze negre, am putut auzi copiii care se joacă în curtea școlii vecine",


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest