Secretul celor mai mari chefi: de ce se pune pâine în tort după tăiere

 

Tortul este de multe ori lucrul cel mai așteptat la petreceri, dar și seara, dacă servești o felie ca desert.

Ei bine, tortul rămas în farfurie, de multe ori, pentru cei mai mari cofetari și bucătari înseamnă și două felii de pâine la îndemână, alături de un pachet de scobitori. 

Conform BrightSide, cei mai mari chefi ai lumii folosesc această metodă; după tăierea feliilor de tort și neconsumarea totală a acestuia, se pune câte o felie de pâine pe fiecare parte interioară și se înfige o scobitoare în fiecare.

Motivul acestui lucru este faptul că păstrarea în frigider a tortului, deși îl previne să se strice, uneori provoacă efectul de râncezire sau apariția gustului de învechit, stătut. Această metodă, protejează blatul, dar și cremele, de orice factori externi, păstrându-și aroma intactă. 

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest