Setul de SLĂBIT FULGER! Trei exerciții pe zi și o dietă simplă ard tot surplusul în doar șapte zile

 

O dietă este pentru unele persoane ca o pedeapsă, în timp ce pentru unele este o provocare. Ei bine, metoda ce urmează să fie prezentată se află la mijloc: mănânci des și bine, iar în șapte zile arzi o mare parte din surplusul de grăsimi.

Conform BrightSide, există un program de slăbit în șapte zile care poate ajuta aproape pe oricine să devină în formă într-un timp extrem de scurt: o săptămână. Secretul este să găsești exercițiile fizice potrivite pentru dieta pe care ai ales-o, astfel încât totul să se dezvolte armonios.

Dieta se ține zilnic, astfel:

8.00 - Micul dejun

Pâine (20-30g) cu brânză (15-25g) + ceai sau cafea cu o singură linguriță de zahăr

 

11.00 - Al doilea mic dejun

Un măr sau o portocală + ceai verde

 

13.00 - Prânzul

120-140g carne (păsări sau somon) + garnitură fără grăsimi (orez, de exemplu)

Legume + ceai neîndulcit

 

16.00 - Gustare

50g brânză de vacă fără grăsimi + ceai din ierburi

 

19.00 - Cina

2 ouă moi fierte + salată cu ulei vegetal

 

22.00 - 23.00 Înainte de culcare

1 pahar de kefir fără grăsimi + ceai neîndulcit

 

Oricât de complicat ți s-ar părea, după două zile nu vei simți nevoia să mănânci mai mult. Pe lângă asta, avem o veste bună pentru tine. Exercițiile pe care trebuie să le faci acasă însoțite de dietă țin 110 secunde, adică aproape două minute în total, întregul set!

 

1.

Stai cu picioarele depărtate și începi să sari. Cu fiecare săritură, îți schimbi poziția picioarelor. Dacă în prima poziție piciorul drept era în față, după săritură, stângul va fi în față și dreptul în spate. Fă asta în ritm alert pentru 30-40 de secunde.

 

2.

Începe exercițiul prin poziție de plank, după care adu-ți genunchii la piept prin îndoirea lor, ca și cum ai urca scările. Fă asta pentru 35-40 de secunde alternând genunchii.

 

3.

 

Începe exercițiul cu poziția din prima fotografie: genunchii îndoiți și mâinile spre tavan, cu coatele îndoite. Împinge-te în călcâie și sari. În timpul săriturii este foarte important să-ți ții corpul drept, iar când ajungi la poziția inițială, nivelul genunchilor îndoiți să nu fie mai în față decât degetele de la picioare. Fă exercițiul acesta pentru 30 de secunde.

 

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews