Sexul în noaptea dintre ani, între mit şi adevăr! Este bine sau nu să ai parte de momente intime de Revelion?

 

Venirea Anului Nou este un moment special pentru toată lumea, iar de-a lungul timpului au apărut tot felul de superstiţii legate de această sărbătoare. Se spune că trebuie să te bucuri, să dansezi, să râzi şi să ai bani la tine, încă de la primele secunde ale anului nou.

Alţii spun că este bine să porţi lenjerie roşie şi să faci sex în noaptea de Revelion, dacă vrei să-ţi meargă bine tot anul. Dar este oare un sâmbure de adevăr în aceste credinţe?

Ei bine, o supersiţie spune că dacă vei face sex de Anul Nou şi ai o relaţie stabilă, este posibil ca în anul care vine să te căsătoreşti sau să ai parte de mai multă armonie în cuplu, în anul care vine.

Alţii din contră, spun că sexul în noaptea de Revelion aduce ghinion tot anul şi chiar vei alunga norocul. Actul sexual este privit ca o apropiere între două persoane care îşi dau din energie şi sentimente, iar acest lucru ar aduce un an moale, fără împliniri.

Cei care sunt singuri, pot fi tentaţi să încerce aventuri de o noapte, doar pentru a-şi îndeplini această fantezie. În acest caz, însă, ar trebui să aibă mare la grijă la protecţie şi un sfat important este să consume alcool cu moderaţie.

Superstiţiile sunt multe şi de tot felul, dar cei mai important este să faci exact ceea ce simţi şi ce crezi, în noapte dintre ani, pentru a fi fericit şi a trăi cu senzaţia că ţi-ai împlinit toate dorinţele.

Foto: Hepta

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate