Şi-a acoperit tatuajul în cinci minute! Cum să faci şi tu asta acasă cu ajutorul produselor de machiaj

 
+2 click pentru
galerie

O tânără a făcut furori cu metoda ei simplă de a-şi acoperi tatuajul. În cazul unor momente în care un tatuaj ar însemna provocarea unor probleme, există o soluţie simplă chiar şi pentru fetele ce nu au îndemânare.

Produsele folosite sunt vitale în trusa de machiaj aşa că nu ar trebui să te temi că nu le ai. În ceea ce priveşte timpul, nu-ţi face griji. Fetei care a realizat tutorialul i-a luat doar şase minute să ne arate.

Ai nevoie de:

  • Primer
  • Bază
  • Fard mat sau ruj (oranj sau roz)
  • Fixativ

Aplică primer şi bază de machiaj pe tatuajul pe care vrei să-l acoperi. Apoi, încearcă să îţi dai seama ce ton are pielea ta şi alege o nuanţă între oranj şi roz. Ia fardul sau rujul cu nuanţa aleasă şi aplic-o într-un strat pe tatuaj. (PS: Fardul este recomandat, întrucât rujul face pielea să se asprească) Între straturile de fard aplicat este bine să dai cu fixativ.

După ce straturile de fixativ se usucă, aplică corector pe întreaga suprafaţă. După ce aţi terminat primul strat, aplică din nou fixativ şi adaugă un alt strat de corector. Încearcă să uniformizezi zona cu degetul şi dă din nou cu fixativ, după care mai adaugă un singur strat de corector finalizat cu câteva pudrări.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate