Şi-a făcut o coadă de cal şi a început să-şi onduleze câte o şuviţă. Ce coafură UIMITOARE i-a ieşit după ce şi-a desprins părul?

 
+2 click pentru
galerie

Ondularea părului poate fi adesea un factor ce grăbeşte prea tare sau ba chiar provoacă lene. Multe femei adoră să arate bine, dar nu suportă durata procesului, aşa că renunţă. Un nou truc te va face să uiţi de toate aceste poveşti în care te regăseşti.

Dimineţile interminabile în care stai în pat şi nu te poţi ridica cu gândul că-ţi va lua cel puţin o oră să-ţi pregăteşti părul s-au sfârşit. Un truc simplu a devenit viral şi tot ce trebuie să faci, e să-ţi prinzi părul într-o coadă de cal şi să ondulezi şuviţele.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate