MIERCURI, 05 FEBRUARIE 2014

ŞOC în showbiz! Alex Velea a apărut gol într-o revistă pentru bărbaţi

Alex Velea va fi foc şi pară! Artistul a apărut pe coperta unei reviste pentru bărbaţi. Se pare că membrii comunităţii gay din insula spaniolă Gran Canaria s-au înfierbântat la vederea abdomenului bine lucrat al cântăreţului. Atât de arătos e Velea, că nu doar pe Antonia a ispitit-o.

Înconjurat tot timpul de femei frumoase, Velea primeşte o lovitură de imagine. Cunoscut drept un mare macho, artistului i-a fost ştirbită imaginea de bărbat hetero când poza i-a fost pusă fix pe coperta ediţiei de februarie a unei publicaţii dedicate. bărbaţilor.

Obişnuit să fie fotografiat, Velea nu se teme de paparazzi, doar că de data asta a păţit-o! La bustul gol, cu pătrăţelele ce lau consacrat strălucind, dar fără prea multe tatuaje, artistul îşi priveşte galeş cititorii.

COMENTARII

STAR NEWS

Sexul anal, între mit şi realitate! De ce îi intrigă pe oameni?

acum 29 minute

Sexul anal face parte din categoria subiectelor cele mai controversate, în materia relaţiilor intime. Acesta stârneşte diferse reacţii, atât din partea femeilor, cât şi din partea bărbaţilor. Unii dintre ei iubesc această practică, iar alţii nici nu vor să audă de aşa ceva.

STAR NEWS

Slăbeşte sănătos, armonios şi rapid cu un delicios din frunze de țelină și sfeclă roșie

acum 1 ore

Vara toată lumea îşi doreşte să scape de kilogramele în plus, iar pentru asta majoritatea apelează la tot felul de diete drastice pentru a ajunge la silueta dorită. De cele mai multe ori, însă, aceste diete nu dau rezultatele dorite şi pot provoca dezechilibre în organism.

STAR NEWS

Praful vaginal pentru combaterea infecţiilor, noul drog al tinerilor! Mărturiile incredibile ale celor care l-au încercat

acum 2 ore

Poate nu mulţi ştiu că tineri apelează la tot felul de metode "inventive" pentru a avea parte de senzaţiile pe care le oferă drogurile. Din lipsă de bani, aceştia regurg la produse produse total neaşteptate pentru a se refugia de la realitatea cotidiană.

STAR NEWS

Boier Bibescu a devenit tătic: "Am schimbat şi scutecul al cincilea!"

acum 2 ore

Aidoma celebrilor săi naşi, nici Boier Bibescu nu şi-a ţinut odorul ascuns prea mult timp de ochii presei. Fericitul tătic e cel care a dat vestea, pe contul său de socializare, unde a publicat deja o fotografie în care apare alături de fiul său, Lucas Alexandru.

STAR NEWS

Cum decurge sarcina Andei Adam: "Mama cumpără deja lucruri pentru bebe!"

acum 3 ore

Are o carieră de succes, iar acum, îşi îndeplineşte şi visul de a avea o familie în adevăratul sens al cuvântului. Chiar dacă se află în cel de-al doilea trimestru al sarcinii, cântăreaţa nu a renunţat la ieşirile cu prietenii şi nici la concertele deja programate. Anda Adam are...

Acces direct


Un show pacatos


Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!