Şoc pentru Pepe. Cum a găsit-o pe fiica lui

 
+3 click pentru
galerie

Mezina lui Pepe e tare activă şi creativă! Cântăreţul a avut un şoc, azi dimineaţă, când a dat ochii cu Rosa. Micuţa, care a găsit un pix în casă, a început să... deseneze. 

A început cu păpuşa pe care a mâzgălit-o cu talent, după care a continuat operaţiunea. Micuţa Rosa a început să-şi deseneze, pe rând, fruntea, picioarele şi mâinile până în momentul în care celebrul tătic a găsit-o în plină acţiune.

"A găsit un pix şi, în maximum două minute, a reusit să deseneze puţin😂😂😂tot ce a prins...", a scris Pepe pe Facebook.

Amuzat de modul în care arată Rosa, Pepe a fotografiat-o şi a publicat imaginea pe pagina de socializare. La ce privire nevinovată are micuţa, cu siguranţă nu a fost certată. Nu de alta, dar talentul trebuie încurajat... Nu-i aşa?

VEZI IMAGINEA IN GALERIA FOTO! 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate