Sosul Wasabi vândut pretutindeni este doar o alternativă. Cât costă de fapt

 

Sosul de wasabi este pe gustul doar câtorva persoane, însă este un sos ce nu merge cuplat cu foarte multe mâncări.

Chiar dacă pare un sos accesibil oricui din supermarketuri sau la restaurante, de multe ori este posibil ca eticheta să ne înșele. Conform BrightSide, planta wasabi, din care este produs sosul, este găsită în Japonia și poate fi cultivată doar sub anumite condiții precum: sub apă la o temperatură între 10 și 17 grade Celsius. Rădăcinie se coc după o perioadă de 3-4 ani și 500g costă peste 100$.

De multe ori, ce se găsește pe piața din exteriorul Japoniei este o imitație ce conține muștar, amidon, hrean și colorant alimentar verde.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest