Stela Enache împlineşte, astăzi, 66 de ani! Care este cea mai arzătoare dorinţă a artistei?

+2 click pentru
galerie

Astăzi este o zi mare! Doamna Stela Enache împlineşte 66 de ani! Artista a petrecut aşa cum se cuvine şi a avut parte de o mulţime de surprize din partea prietenilor săi.

Echipa Antenei Stars s-a gândit să îi facă o surpriză şi să îi ureze "La mulţi ani" aşa că i-a oferit în dar un tort. Cu această ocazie, Stela Enache a mărturisit care este cea mai arzătoare dorinţă a sa.

"Am început să sărbătoresc încă de ieri, iată încă o surpriză şi vă mulţumesc că v-aţi gândit la mine. Sunt mulţumită şi fericită. Surprizele s-au ţinut lanţ, prietenii mi-au pregătit ceva. E minunat să ai prieteni şi sigur că îţi face plăcere când te simţi iubită şi apreciată. De la 8 dimineaţa petrec cu telefoane. Foarte mulţi prieteni mi-au sunat. Azi dimineaţă am primit un super buchet de flori de o cunoştinţă.

Îmi doresc sănătate, dar cea mai arzătoare dorinţă este să îmi reîntregesc familionul. Dar să fim toţi. Trebuie să fac ceva să ne întâlnim cu toţii," a spus Stela Enache, la Antena Stars.

Urmăriţi declaraţiile ei în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews