Un studiu efectuat pe 36 de subiecți bărbați și femei a dezvăluit care este cea mai bună metodă de a slăbi grăsimea de pe abdomen.
Participanții la studiu au fost împărțiți în trei grupuri a câte 12 persoane și fiecare subiect a consumat în fiecare zi 350 de calorii.
În primul grup,. aceștia au mâncat fulgi de ovăz la micul dejun.
Al doilea grup a consumat fulgi de porumb, iar al treilea grup a consumat doar apă.
La masa de prânz, toți participanții au consumat aceeași hrană, iar probe de sânge au fost luate periodic pentru a se asugura că nivelul de
zahăr din sânge este în limite normale.
La trei ore după ce au luat micul dejun, cei care au consumat fulgi de porumb s-au simțit înfometați, chiar dacă fulgii de porumb au același număr de calorii ca și făina de ovăz. Diferența majoră între cele două este că fulgii de ovăz oferă o mai mare senzație de sațierate și ridică ușpr nivelul de glucoză din sânge.
Principalele beneficii ale consumului de fulgi de ovăz la micul dejun:
-se reduce nivelul colesterolului
-ajută la scăderea tensiunii arteriale
-reduce riscul de cancer.
articolul continua dupa recomandari
Sursa:timefornaturalhealthcare.com
V.M
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc