Subţiază-ţi silueta şi slăbeşte "atacând" o singură masă: micul dejun!

 

Vara se apropie, silueta de viespe trebuie să apară! Ca să faci asta nu e nevoie decât să ai grijă ce mănânci la micul dejun şi să nu sari niciodată peste el!

Conform secretele.com, micul dejun pentru persoanele ce vor să piardă în greutate este o masă importantă. În cazul în care sari peste această masă, senzaţia de foame va persista şi va fi accentuată în restul zilei.

Un studiu a demonstrat că fulgii de ovăz sunt foarte indicaţi pentru micul dejun. Eşantionul luat a fost de 36 de indivizi împărţiţi în trei grupe. Concluzia cercetătorilor în urma studiului este că ovăzul ar trebui consumat la micul dejun, întrucât pulpa şi fulgii cerealelor ajută pierderea în greutate cu 31-50%.

Dacă nu e suficient şi ai nevoie de efecte garantate, încearcă să introduci ovăzul în fiecare masă sub formă de garnitură, tocană sau chiar salată. Chiar şi deserturile pot conţine acest tip de cereale.

Aşte beneficii:

  • Ai o senzaţie de saţietate de lungă durată
  • Reduce colesterolul
  • Reduce tensiunea sanguină
  • Reduce riscul de apariţie al cancerului

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews