Sună clopote de nuntă pentru una dintre zodii! Ce destine se vor uni în Septembrie

 

Luna Septembrie se anunță să fie plină de peripeții pentru multe zodii. În timp ce unele sunt înșelate, altele vor afla că vor avea un urmaș, sau chiar se vor căsători!

Una dintre cele 12 zodii este norocoasă încă din prima lună a noului anotimp. Chiar dacă vara a fost una dintre cele mai grele pe care le-a avut, urmează luni și să sperăm că ani de fericire alături de cel/cea ce a ales să-i fie alături pe viață.

Zodia care va fi cerută în căsătorie în luna Septembrie este zodia Pești. Nativii sunt sfătuiți să cântărească bine toate datele problemei: atât avantajele cât și consecințele. Comunicarea și răbdarea cu partenerul vor fi esențiale într-o relație ca cea în care nativii Pești se află, iar la un moment dat, cele două vor fi răspunsul testului suprem.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate