Supermodel la 118 kilograme! Silueta nu a împiedicat-o să ajungă pe catwalk: "Nu m-aş vedea niciodată să am 60 de kilograme!"

+2 click pentru
galerie

Are 118 kilograme, dar se bucură de o carieră de succes în modelling şi nu are deloc complexe. Este tânără, frumoasă şi nemţii o adoră! Cel mai râvnit model Plus Size e o româncă.

Diana Secară este stabilită de ceva vreme în Germania, iar acum, aflată în vizită acasă, ea a vorbit cu sinceritate despre povestea ei fabuloasă.

"De multe ori mergem pe tendinţe, dar de foarte puţine ori mergem aşa cum simţim. Nu am sunţinut obozitatea, dar am vrut să fac ceva cu asta. Suntem chiar multe astfel de modele.

Am ajuns model pas cu pas, am aplicat pe o pagină de internet cu un simplu shooting acasă, apoi am fost la o şedinţă foto profesională, şi fac acest lucru de aproximativ patru ani.

Am ţinut toate dietele, până am hotărât să renunţ la toate astea şi să fac. A mai trebuit să mai şi slăbim, dar să ne şi îngrăşăm. Nu m-aş vedea niciodată să am 60 de kilograme, pentru că m-am obişnuit să caut haine la raioanele mari," a spus Diana Secară, la Antena Stars.

Urmăriţi declaraţiile ei în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews