Tavi Clonda a venit singur la un eveniment monden! Ce s-a întâmplat cu Gabriela Cristea? Cântăreţul a spus adevărul despre sarcina ei

+2 click pentru
galerie

Tavi Clonda a surprins pe toată lumea când a venit singur la un eveniment monden. Să fie probleme în paradis sau oare e Gabriela însărcinată? Cântăreţul a spus adevărul despre toate aceste lucruri.

Tavi Clonda a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a lămurit întrebarea care circulă pe buzele tuturor şi anume dacă urmează să devină tătic.

"Nu, nu e gravidă Gabriela. Şi chiar dacă ar fi, nu v-aş spune. Glumesc. O să va anunțăm, nu e niciun fel de secret, nu avem nici superstiții, nici secrete," a spus Tavi Clonda, la Antena Stars.

Totuşi, cei doi îndrăgostiţi se pare că pregătesc terenul. 

"Ne-am mutat lângă Bucuresti. Noi stăm deocamdată, de vreo 2 ani, într-o casă, casa noastră e în construcție, mai durează până ne mutăm, dar e foarte ok unde stăm, e super bine. Gabriela se odihnește, avem o perioadă destul de încărcată," a mai spus cântăreţul.

Tavi, bucură-te cât mai poţi şi ai timp berechet să onorezi invitaţiile la evenimente şi să te dai în stambă. Nu se ştie niciodată când te pune Gabriela la schimbat scutece şi încălzit biberoane!

Urmăreşte întregul interviu cu Tavi Clonda în materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews