Testul viral cu omul păianjen: găsește femeia din imagine!

 

Spider-Man, sau Omul Păianjen, a fost și este eroul preferat al multor oameni. Deși el este cel care salvează mereu situația și rezolvă toate misterele, de data asta el e misterul.

Imaginea cu fața Omului Păianjen a luat amploare pe Internet după ce utilizatorii au fost provocați să găsească femeia din imaginea de mai sus. Puțini au reușit, și mai puțin au dezvăluit, dar cei mai mulți au share-uit pentru a fi ajutați de prieteni.

RĂSPUNS: Al doilea rând, al treilea cap din dreapta. Masca fără pânze de păianjen este specific feminină în benzile desenate cu Spider-Man.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate