Ţi-o mai aminteşti pe Velma din "Scooby-Doo"? Pe atunci era tunsă bob şi cu pulover pe gât, acum dezbrăcată şi cu privire provocatoare!

 

Velma, personajul cunoscut din celebrul film "Scooby-Doo" s-a schimbat total în ultima vreme! Dacă nu ştiai cum arată acum actriţa, pregăteşte-te şi aşează-te undeva înainte să vezi pozele.

Scooby Doo a făcut senzaţie atât printre cei mici, dar şi printre adulţii amatori de poveşti misterioase. Linda Cardellini sau Velma, personajul cel mai plictisitor considerat de unii, a ajuns astăzi să frângă mii de inimi.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate