Top 3 zodii care se vor da cântarul peste cap în acest an!

 

După nişte sărbători îmbelşugate, e posibil ca nu toţi dintre noi să revenim la greutatea iniţială, ba chiar e posibil să adăugăm!

Conform yve.ro, taurii sunt printre primele zodii care sunt predispuse la îngrăşare în 2016.

Taurii în general mănâncă mult şi consistent. Aceştia nu prea pun preţ pe calorii sau pe cât de sănătos mănâncă, aşa că ei doar "trăiesc momentul"! Chiar dacă nu prea le convine, ar trebui să fie atenţi la ce au în frigider.

Gemenii se îngraşă în general relativ repede, dar la fel de repede pot să şi slăbească. Cu toate astea, ei au nevoie de trei mese pe zi şi de multă apă.

Peştii îşi transformă masa într-un ritual, deoarece experienţa culinară, pentru ei, e întotdeauna încărcată de emoţii. Ei sunt cei mai predispuşi să asocieze mâncarea cu starea spirituală şi uită de calorii.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate