Trei ingrediente din bucătărie şi părul facial dispare! Cum să scapi de el cu doar o oră pe săptămână

 

Dacă te gândeai în ultima vreme că ar fi bine să îţi faci rezervare pentru câteva şedinţe de epilare facială definitivă, ai putea să scapi de o cheltuială colosală cu doar câteva ingrediente, care, cumpărate de la supermarket fac maximum 10 RON.

Multe femei se confruntă cu problema părului facial. Lama nu este sigur o opţiune, deoarece consecinţele sunt prea mari, iar ceara pare prea dureroasă. În schimb, există un tratament ce într-o lună te va face să te răzgândeşti de la şedinţele cu laser pentru epilare definitivă.

Ai nevoie de:

  • 2 linguri de făină de năut
  • 1 lingură de turmeric
  • lapte sau iaurt


Cum se prepară:

  1. Amestecă făina de năut şi turmericul într-o cană şi adaugă treptat lapte sau iaurt pentru a unifica compoziţia.
  2. Aplică mixtura pe sectorul preferat cu păr facial şi lasă-l să acţioneze timp de 20 de minute până ce se usucă pe faţă.
  3. Şterge cu un prosop curat de bumbac sau dă mixtura jos cu apă călduţă, după care clăteşte în totalitate pielea.

IMPORTANT: Sectorul tratat poate fi puţin roşu, dar roşeaţa va dispărea după puţin timp datorită proprietăţilor anti inflamatorii ale turmericului.

Foloseşte tratamentul ăsta de 2-3 ori pe săptămână pentru o lună şi rezultatul te va uimi. Treptat, părul facial va deveni mai subţire, mai deschis la culoare, până ce va dispărea definitiv.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews