Trei reţete cu care să scapi de celulită! Fă asta zi de zi şi, până la vară, vor căsca toţi gura după tine

 

Femeile duc o luptă constantă cu celulita şi, de cele mai multe ori, asta produce complexe adânci în încrederea de sine. Trei tratamente te-ar putea scăpa de asta definitiv!

Trei este un număr magic, aşa că, de ce să nu funcţioneze şi în cazul celulitei? Trei reţete care s-au dovedit a fi cele mai eficiente de până acum au fost reunite într-un filmuleţ viral de pe internet.1. Cafea cu ulei
Ai nevoie de cafea măcinată şi ulei de măsline. Pune puţină cafea măcinată într-o cană şi toarnă câteva linguriţe de ulei de măsline. Amestecă, bagă compoziţia la microunde pentru 30 de secunde şi masează-ţi pielea cu mişcări circulare timp de cinci minute, după care împachetează-ţi picioarele cu folie transparentă.

2. Oţet, miere şi apă
Fă un amestec între cele trei ingrediente şi aplică-l pe picioare. Aşteaptă 30 de minute, după care poţi curăţa zona.

3. Sos de roşii şi de lămâie
Acest remediu este mai rar. Adaugă două linguriţe de suc de lămâie în sosul de roşii şi aplică-l pe piele ca pe remediul de mai sus şi după 20 de minute poţi îndepărta compoziţia de pe piele.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews