Trucul pe care o gospodină l-a descoperit din greșeală: cum să feliezi un bloc de cașcaval ”la dungă”

 
+2 click pentru
galerie

Să crezi că ustensila de curățat cartofi din bucătărie se folosește doar la cartofi și la morcovi, este clar o greșeală.

O gospodină a descoperit ceva ce-ți va schimba modul de utilizare a curățătorului.

Blocurile de cașcaval sunt greu de feliat, mai ales atunci când sunt scoase direct din frigider. Ei bine, această problemă a fost  doborâtă printr-o simplă idee trăsnită care implică o bucată mare de cașcaval și o ustensilă pentru decojit cartofi.

Ca să obții și tu aceleași rezultate, tot ce trebuie să faci este să tai pe lat blocul de cașcaval pe care îl ai în frigider și vei avea felii gata de pus în senvișurile de dimineață!

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate