Uită de afte făcând asta! Fără medicamente şi efect garantat

 

Incomoditatea aftelor e mult prea sâcâitoare ca să fie descrisă în cuvinte.

Conform Healthy and Natural House, există o metodă de a scăpa într-un timp scurt de aftele de pe interiorul buzelor. Aceasta nu implică niciun tip de medicamente şi se face doar cu ingrediente din gospodărie.

Nu ai nevoie decât de două ingrediente: 1/4 dintr-o linguriţă de turmeric şi o linguriţă de miere.

Ia linguriţa de miere şi amestecă cu un sfert de linguriţă de praf de turmeric până ce se formează o compoziţie omogenă. Aplică pasta pe rană şi aşteaptă câteva minute pentru acţionare, după care spală zona şi clăteşte gura de câteva ori cu apă.

Rana va dispărea curând dacă repeţi procedura ca pe o rutină.

Altă metodă pe care o poţi folosi cu încredere este o frunză de Aloe Vera. Preseaz-o pe rană şi las-o să elimine gelul ce te va vindecarea.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate