Ultima dorință a fost să fie domnișoară de onoare la nunta părinților. Înainte de a pleca în ceruri, s-a întâmplat asta

 

O fetiță de patru ani care a aflat că mai are doar o săptămână de trăit și-a dorit să participe la nunta părinților săi ca domnișoară de onoare.

Paige era un copil sănătos până în urmă cu câteva luni, când durerile acute de cap au adus-o pe patul de spital. Medicii au descoperit că are o tumoare la creier de mărimea unei lămâi.

Vezi AICI galeria foto completă!

Paige a suportat o operație într-un spital din Brisbane, Australia, ce era menită să-i elimine tumoarea din organism, însă a fost imposibil. Atunci, părinții săi, Tania și Jacob au aflat că fetița lor nu mai poate fi vindecată.

Deși plănuiau nunta în decursul anului următor, ultima dorință a fetiței lor a fost să fie domnișoară de onoare. Zis, și făcut, părinții, ajutați de mătușa fetiței, au organizat nunta în 24 de ore.

”Am organizat o nuntă pentru 1000 de dolari și a fost cea mai magică noapte dintotdeauna”, a declarat mătușa lui Paige.

Vezi AICI galeria foto completă!

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate