Usturoiul verde, benefic pentru organism! Reduce riscul cancerului!

 

Consumat zilnic în diverse preparate alimentare, usturoiul verde reduce notabil riscul cancerului. Totodată, creşte pofta de mâncare, scade tensiunea, previne viroza respiratorie şi gripa. Este foarte bine să consumăm usturoi verde dacă avem imunitatea scăzută deoarece este recunoscut pentru proprietăţile sale antiinflamatorii şi antibacteriene, având capacitatea de a proteja împotriva infecţiilor. De asemenea, este bogat în fier şi este indicat să-l consumăm în cazul anemiilor şi a lipsei de fier din organism. Usturoiul verde scade colesterolul şi ajută la prevenirea atacului cerebral. Leguma-minune este aliatul inimii şi al sistemului circulator. De altfel, este bun şi la îmbunătăţirea sistemului digestiv, la tratarea problemelor gastrice, dar şi la topirea grăsimilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest