V-a apucat pasiunea într-un loc nepotrivit? Iată care sunt cele mai silenţioase poziţii sexuale!

 

Ţi s-a întâmplat vreodată să te apuce pasiunea în locuri nepotrivite? Ei bine, multe cupluri cunosc foarte bine aceastăn senzaţie, şi dacă vor să evite sentimentul de frustrare pe care îl au atunci când îşi ţin în frâu sentimentele, o soluţi bună ar fi să înveţe să facă sex "pe silent".

Fie că aţi plecat undeva în vacanţă, sau sunteţi în vizită la prieteni sau la părinţi, sau pur şi simplu sunteţi într-un loc total neobişnuit, pur şi simplu vă puteţi ghida sintagma "mai multă acțiune și mai puține vorbe". Iată care sunt cele mai silenţioase poziţii sexuale, care în acelaşi timp vă vor înnebuni de plăcere, potrivit site-ului eva.ro.

Poziția "Cuplului tăcut" 

Tehnica necesită minimum de efort - nu trebuie decât să stați unul lipit de celălalt, față în față. Tu ridici ușor genunchiul, iar iubitul te cuprinde cu o mână de șold, te apropie de el și face mișcări de du-te-vino. Nu uitați să vă mângâiați și să va șoptiți cuvinte pline de pasiune.
 
Poziția "Călăreței silențioase"
 
El se întinde pe spate, cu un genunchi ridicat, iar tu îl "încaleci", sprijinindu-te în genunchi și mâini. Iubitul tău are mâinile libere să îți dezmierde trupul, iar buzele voastre pot rosti vorbe care va pot face "activitatea" și mai plăcută!
 
Poziția "Jocheului liniștit"
 
Această tehnică este o variație a poziției Cowboy-ului. Nu este o poziție naturală, deoarece tu ar trebui să stai cu picioarele strânse, iar partenerul tău să stea deasupra: stai întinsă pe spate, în timp ce partenerul tău se așează deasupra și se întinde în față, sprijinindu-se în mâini. 

Deși penetrarea poate fi ușor dificilă la început, "strâmtoarea deschiderii" poate compensa penetrarea superificială. 

Poziția "Iubirii discrete"
 
Este o tehnică "inversată", fiecare stă cu picioarele la capul celuilalt, iar corpurile lipite fac mișcări de du-te-vino. Această poziție este perfectă și pentru penetrare anală.

Poziția "Iubitei tăcute"
 
Iată o poziție după care sunt înnebuniți toți bărbații. Tu stai întinsă pe spate, cu o pernă sub cap, în timp ce partenerul îngenunchează în fața ta. Nu uită să îți folosești și mâinile pentru a mângâia și a explora corpul iubitului tău.  Cu grijă, partenerul tău poate face mișcări de du-te-vino și îți poate mângâia sânii și fața.

Foto: Hepta

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate