Valentina Pelinel îmbracă din nou rochia de mireasă? "Am încercat mii de rochii, în meseria mea!"

+2 click pentru
galerie

Este una dintre cele mai frumoase graviduţe, iar astăzi va îmbrăca rochia de mireasă, în calitate de ambasadoare. Valentina Pelinel, căci despre ea este vorba, a fost surprinsă la un târg de rochii de mireasă din Capitală. 

Cu această ocazie, blondina a acordat un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a mărturisit cum merge sarcina ei, dar şi de ce a venit la un astfel de eveniment. Oare va fi din nou mireasă, în curând?

"De ce să mă îmbrac în rochie de mireasă, eu sunt mămică, am dat startul la aceste cumpărături cu preţ redus. Sunt foarte activă, nu am stare ce să zic, de aia îi zic bebeluş poznaş. Mereu vorbesc cu el, iar el îmi răspunde cu lovituri, când vrea el. Ideea e că am îmbrăcat atât de multe rochii de mireasă în meseria mea, încât atunci când am purtat, mi-a fost foarte greu să o aleg, am îmbrăcat mii de rochii de mireasă," a spus Valentina Pelinel, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews