Vedetă prinsă în posteriorul gol în Hollywood! Când s-a întors cu fața... / FOTO

 
+7 click pentru
galerie

O cină în oraș poate fi un motiv bun pentru a te îmbrăca într-o ținută aleasă, dar uneori acest lucru poate fi interpretat în diverse moduri.

Phoebe Price a considerat o cină în vestul Hollywood-ului un prilej pentru a aborda o ținută cu totul extravagantă. La 45 de ani, artista a ales să-și facă apariția într-un costum de plasă, transparent, care conține motive florale. Costumul a fost asortat, bineînțeles cu cizme roșii și o haină de blană destul de pufoasă.

Bineînțeles, zonele ”de interes” pentru admiratori au fost acoperite de lenjerie intimă de culoare neagră.

VEZI GALERIA FOTO INTEGRALĂ AICI!

Phoebe Price este născută în Alabama în 1972 și deși mereu a avut o pasiune pentru modelling, visul principal a fost să devină actriță. Aceasta și-a demonstrat talentul actoricesc în filme precum ”Strawberries for the Homeless”, ”A motor Lodge Rub” și ”The Junkyard Willie Movie: Lost in Transit”.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate