Vedete cu suflete colosale! Au ales să adopte copii abandonaţi în orfelinate

 

Nu doar vedete precum Angelina Jolie sau Madonna au avut încredere în bucuria adusă de un copil adoptat, ci şi vedetele noastre au ales să facă asta. Fie că au făcut asta pentru că nu au putut avea copii sau pentru că aşa au simţit, gestul lor este de amirat.

Horia Brenciu şi soţia lui au ales să îşi mărească familia cu încă un băieţel. Fără să facă mare tam-tam, Horia şi Alice l-au adoptat pe Toma, o minunăţie de copil care are 2 ani şi jumătate. Iar acum, faimosul artist se declară un soţ şi un tată fericit şi se mândreşte cu toţii copiii lui: un băieţel, care îi duce numele mai departe şi cele trei fete care îi luminează în fiecare zi chipul. 


Horia Brenciu nu este singurul care a făcut acest gest nobil. Mihai Gruia, fostul solist de la Akcent și soția lui, Laura, au adoptat şi ei o fetiţă, chiar dacă mai aveau o fiică, pe Natalia. Iar întâlnirea lor nu a fost una întâmplătoare. Din momentul în care a văzut-o pe Ana, Mihai a simţit că această fetiţă îi va deveni fiică. Mai mult, Laura, soţia lui, a observat că Ana îi seamănă foarte mult soţului ei. 

În urmă cu mulţi ani, Elena Cârstea era una dintre puţinele vedete de la noi care şi-a asumat un lucru ce părea la acea vreme incredibil: să devină mamă prin adopţie. Şi artista, o femeie care merge până la capăt de fiecare dată, nu s-a mulţumit cu un singur suflet, ci a înfiat doi copilaşi.

"Am făcut întreruperi de sarcină, pentru că era pe vremea lui Ceauşescu şi nu puteai să ai copii la 20 de ani, pentru că era o inconştienţă. De atunci, nu am mai putut face copii. Mai târziu, când aveam 30 de ani, am rămas însărcinată, dar nu am putut ţine sarcina. Atunci m-am decis să înfiez şi am luat două fetiţe. Aveam 35 de ani.", spunea Elena Cârstea.

Pe Sanda, fiica cea mare, a adoptat-o în 1998, iar pe Adriana un an mai târziu. Anii au trecut şi Elena a plecat în America cu cele două fiice, unde şi-a construit o nouă viaţă alături de soţul ei american, iar cele două fete sunt acum domnişoare în toată regula. 

Decizia de a înfia copii au luat-o, în urmă cu mulţi ani, şi Bodo de la Proconsul împreună cu soţia lui, Loredana. La 5 ani de când au devenit soţ şi soţie şi după nenumărate încercări eşuate de a deveni părinţi, cei doi au adoptat, în mare secret, doi frăţiori, Filip şi David, pe care au ajuns să-i iubească nespus şi fac tot posibilul să îi crească frumos şi să îi înconjoare cu toată dragostea lor.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate