Vedete, în panică după ce au născut! De ce se tem proaspetele mămici din showbiz

+4 click pentru
galerie

Rolul de mămică le-a adus multă bucurie vedetelor de la noi, dar şi o grămadă de responsabilităţi. De aceea, multe dintre ele se simt extrem de panicate, atunci când nu se află în preama bebeluşilor.

Elena Gheorghe a devenit mămică pentru a doua oară acum trei săptămâni. Zilele trecute, şi-a luat inima în dinţi şi a ieşit în oraş fără fiica sa. Vedeta nu s-a dezlipit până acum de micuţa sa care creşte pe zi ce trece. Nu i-a fost deloc uşor să stea departe de bebelinda, aşa cum o alintă cântăreaţa pe fiica sa.
"Astăzi am avut prima ieşire fără Bebelinda. Am fost un pic panicată, dar a fost pe mâini bune...", mărturisea Elena Gheorghe. 

Şi Andreea Bălan face parte din categoria mămicilor foarte grijulii. Până şi în vacanţă a stat stresată şi cu ochii pe telefon pentru a vedea ce face fetiţa ei. Iar pentru a fi mereu aproape de ea, a instalat în casă camere de supraveghere.

Andreea Tonciu s-a obişnuit destul de greu cu rolul de mămică. Au fost clipe în care nici măcar fetiţa nu o putea linişti. Teama că se vor ivi momente în care nu va şti să reacţioneze, a făcut-o pe Andreea să fie foarte panicată.

MAI MULTE DETALII, ÎN VIDEO de mai jos: 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews