Vedete, în panică după ce au născut! De ce se tem proaspetele mămici din showbiz

+4 click pentru
galerie

Rolul de mămică le-a adus multă bucurie vedetelor de la noi, dar şi o grămadă de responsabilităţi. De aceea, multe dintre ele se simt extrem de panicate, atunci când nu se află în preama bebeluşilor.

Elena Gheorghe a devenit mămică pentru a doua oară acum trei săptămâni. Zilele trecute, şi-a luat inima în dinţi şi a ieşit în oraş fără fiica sa. Vedeta nu s-a dezlipit până acum de micuţa sa care creşte pe zi ce trece. Nu i-a fost deloc uşor să stea departe de bebelinda, aşa cum o alintă cântăreaţa pe fiica sa.
"Astăzi am avut prima ieşire fără Bebelinda. Am fost un pic panicată, dar a fost pe mâini bune...", mărturisea Elena Gheorghe. 

Şi Andreea Bălan face parte din categoria mămicilor foarte grijulii. Până şi în vacanţă a stat stresată şi cu ochii pe telefon pentru a vedea ce face fetiţa ei. Iar pentru a fi mereu aproape de ea, a instalat în casă camere de supraveghere.

Andreea Tonciu s-a obişnuit destul de greu cu rolul de mămică. Au fost clipe în care nici măcar fetiţa nu o putea linişti. Teama că se vor ivi momente în care nu va şti să reacţioneze, a făcut-o pe Andreea să fie foarte panicată.

MAI MULTE DETALII, ÎN VIDEO de mai jos: 

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews