VIDEO / Tuncay Ozturk, TOT ADEVĂRUL despre relaţia cu asistenta blondă! "Mergem împreună în diverse locuri"

 
+2 click pentru
galerie

Tuncay Ozturk a dezvăluit fără perdea care este relaţia sa cu asistenta blondă alături de care a fost văzut foarte des în ultimul timp. Fizioterapeutul turc neagă că ar exista o altă relaţie decât una profesională între ei. 

După ce a acuzat-o pe Andreea Marin de infidelitate, Tuncay Ozturk a ţinut să lămurească totul despre relaţia sa cu Sandra.

Tuncay a mers neînsoţit la evenimentul la care a fost invitat recent, dar acolo a avut parte de compania mai multor prieteni turci. A fost îmbrăcat la patru ace, cu o pereche de pantaloni deschişi şi cu o cămaşă albă, peste care şi-a luat o vestă neagră şi le-a asortat cu o cravată de culoare maro închis. Fostul soţ al Andreei Marin s-a tot plimbat printre corturile amenajate. Era foarte degajat şi părea extrem de relaxat şi fericit. 

"Nu sunt cu Sandra! Dacă aş fi fost cu ea, acum ai fi văzut-o lângă mine, eram împreună aici. Nu mă întâlnesc cu Sandra. (...)  Nu o întreb pe Sandra despre relaţia ei. Ei poate că au probleme în relaţie, poate nu au, poate mă mint, poate nu mă mint. Nu cred pe nimeni, mai ales când vine din partea presei. (...) E normal, este asistenta mea şi uneori mergem împreună în anumite locuri. Nu cunosc limba româna prea bine şi am nevoie ca ea să fie lângă mine la anumite întâlniri, ca să-mi traducă, pentru că nu mulţi ştiu limba engleză ca să o traducă, aşa că este normal ca asistenta mea, în timpul orelor de lucru, să fie lângă mine. (...)  Vreau ca toate aceste lucruri să se oprească! Când voi avea o relaţie, o voi avea! Dar când nu am o relaţie, spun că nu am o relaţie. Nu mă voi pune în situaţia în care ea să fie într-o relaţie şi eu să o aştept." a spus Tuncay Ozturk pentru Antena Stars.

C.P.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews