Vrei să slăbeşti? Iată cum se face maioneza fără ulei! Este recomandată celor cu colesterolul mărit, e foarte gustoasă şi sănătoasă

 

Cui nu-i place moioneza? Este un preparat delcios, care merge de minune în diverse salate, dar se potriveşte şi ca un soţ pentru diverse tipuri de mâncăruri.

Cu toate că are un gust deosebit, unii oameni o evită deoarece conţine ulei care nu este benefic pentru sănatate şi pentru siluetă. Dar nu te îngrijora pentru că maioneza se poate face şi fără ulei şi iese la fel de gustoasă. Iată care este reţeta potrivit fiisanatos.ro. 
 
Ingrediente:

 

  •  1 gălbenuș de ou fiert tare 
  •  1 gălbenuș crud 
  •  1 lingură muștar simplu 
  •  4 - 5 linguri brânză de vaci 
  •  sare după gust

Mod de preparare:

Mixează la viteză maximă gălbenușurile cu muștarul, apoi, după ce s-a omogenizat compoziția, adaugă și brânză de vaci, lingură cu lingură. Mixează la putere medie până se omogenizează din nou. Sărează după gust și amestecă din nou.

Poftă bună!

Foto: secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest